Proiectare și Instalare Panouri Fotovoltaice

Servicii

Mentenanta panouri 2
Servicii de intretinere 9
Proiectare

Serviciile noastre

Helius te ajută sa îți alimentezi casa cu propria energie produsă cu ajutorul unui sistem fotovoltaic bine dimensionat, reducând considerabil nivelul dioxidului de carbon din atmosferă și factura la eletricitate, astfel echipa noastră te invită sa descoperi cum vă puteți transforma casa în propriul producător de energie.

Formată de profesioniști cu vaste cunoștințe în domeniul energiei regenerabile, dornici de performanță și evoluție constantă, echipa Helius oferă suportul necesar pentru parcurgerea tuturor etapelor necesare dobândirii calității de prosumator.

Servicii

Ce servicii oferim?

CONSULTANȚĂ

În cadrul acestei etape se vor stabili de comun acord tipurile și numărul de panouri solare care vor fi utilizate în funcție de puterea necesară pentru acoperirea tuturor nevoilor de consum. După stabilirea acestora, se va identifica suprafața de montaj care va permite instalarea numărului necesar de panouri.

PROIECTARE

Esențială în montarea unui sistem fotovoltaic, această etapă va cuprinde proiectarea tuturor elementelor necesare instalării în condiții depline de siguranță, conform tuturor normelor tehnice necesare.

VÂNZARE/INSTALARE

În urma parcurgerii etapelor anterioare, se va specifica fiecare aspect tehnic, economic și comercial pentru realizarea montajului. După acceptarea ofertei și semnarea contractului urmează etapa de instalare a panourilor solare în care se vor pune în practică toate prevederile proiectului tehnic. În cele mai multe situații, montajul presupune condiții speciale de lucru, așadar vă asigurăm că echipa Helius va trata instalarea panourilor solare cu atenție maximă și seriozitate ridicată. Helius dorește ca fiecare client să se simtă încrezător și sigur cu echipa noastră așa că după instalare, panourile solare primesc o garanție de Producător de 12 ani și o garanție de Producție Liniară de 25 de ani.

ÎNTOCMIRE DOSAR PROSUMATOR

Clientul final, adică prosumatorul, poate produce energie electrică pentru consum propriu, poate vinde sau poate stoca energie produsă în clădirea lui, doar dacă această activitate nu reprezintă o sursă (activitate) profesională/comercială primară. Echipa Helius oferă suportul necesar pentru parcurgerea tuturor etapelor necesare dobândirii calității de prosumator. În data de 31.12.2021 a fost aprobată compensarea cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Astfel, orice kWh injectat în rețea de sistemul tău fotovoltaic, va putea fi consumat oricând în decurs de 24 luni.

SERVICII POST VÂNZARE

După instalare, echipa va monitoriza împreună cu clientul funcționarea panourilor și se va identifica orice posibilă disfuncționalitate. De asemenea, clientul va avea posibilitatea de a adresa orice defecțiune a echipamentelor către Helius care va sta la dispoziție pentru rezolvarea oricărei situații neprevăzute și va răspunde oricând întrebărilor legate de exploatarea sistemului fotovoltaic implementat.

MENTENANȚĂ

Mentenanța panourilor și a sistemelor fotovoltaice permit menținerea constantă a unei performanțe maxime pe întreaga durată de exploatare a acestuia, așadar echipa Helius oferă servicii de curățare a panourilor solare la cererea clientului.

Contactează-ne!

Parteneri:

Huawei
Risen

Solicită o ofertă personalizată!

Te sunăm în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună soluția potrivită pentru casa ta!