Proiectare și Instalare Panouri Fotovoltaice

Mentenanță

Noi ne ocupăm de
proiectul tău!

Oferim o soluție completă cu dosar de prosumator inclus și servicii complete de consultanță, proiectare și execuție la standarde înalte de funcționalitate și siguranță, inclusiv servicii post-vânzare și mentenanță, ideale pentru fiecare proprietar al unui sistem solar fiabil care generează în siguranță propria energie verde. De asemenea, colaborăm cu specialiști în domeniu, echipamentele noastre fiind produse de către Huawei și Risen.

 

Pentru a obţine cel mai bun randament posibil, sistemele fotovoltaice trebuie să fie orientate direct către soare, aceastea fiind expuse, prin urmare, la diverese condiţii meteorologice precum: praf, cenuşă, polen, smog, răşini, elemente vegetale, excremente de păsări, mucegai, pesticide, insecte, etc., reducând performanţa panourilor solare între 10% şi 25%, comparativ cele curăţate în mod corespunzător. Ploaia nu este o metodă suficientă în menţinerea curată a panourilor solare, fiindcă aceasta transportă reziduuri şi smog, fenomen care cauzează menţinerea depunerilor.

Mentenanta 1
Mentenanta 2
Montaj panouri solare 4
Mentenanta 5
Mentenanta 3
Mentenanta 4
Mentenanta panouri 2
Servicii de intretinere 9
Mentenanta 5

Cele mai bune soluții

Echipa Helius vă recomandă sa le curataţi dimineaţa devreme sau seara. Panourile solare pot fi curăţate şi cu un simplu furtun cu apă sau cu un burete, asta în cazul în care nu există pete dificile.

Apelaţi la ajutorul unui profesionist pentru curăţarea panourilor, mai ales dacă acestea sunt montate la o înălţime mare!

Helius deţine o echipă formată din personal specializat, dotat cu echipamente profesionale pentru spălarea panourilor solare care stă la dispoziţia dumneavoastră pentru o curăţare impecabilă, folosind produse profesionale Karcher, apă purificată şi demineralizată 100% care nu lasă urme sau pete, accesorii specifice curătării panourilor, fără detergenţi sau chimicale dăunătoare.

0765 234 003

Contactează-ne!

Parteneri:

Huawei
Risen

Solicită o ofertă personalizată!

Te sunăm în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună soluția potrivită pentru casa ta!