Proiectare și Instalare Panouri Fotovoltaice

Despre noi

Despre

De ce Helius?

Generată cu ajutorul resurselor naturale, energia verde este una dintre cele mai ieftine forme de energie electrică accesibilă tuturor. Bazele unui viitor sustenabil sunt construite încet, dar foarte sigur, astfel investițiile pentru soluții de energie verde devin din ce în ce mai favorabile.

 

Helius este un brand care s-a născut din pasiunea pentru tehnologie, știință și soluții revoluționare, o companie care oferă soluții și servicii pentru sisteme și panouri fotovoltaice. Helius are scopul de ajuta dezvoltarea unui viitor sustenabil și a calității vieții pentru noi și pentru generațiile viitoare. Scopul echipei Helius este atât de a diminua dependența de combustibili fosili, de a ajuta clientul pentru a fi informat și educat pe acest subiect, dar și de a aduce energie regenerabilă în consumul de curent, reușind astfel pe termen lung, reducerea de carbon și emisiile de gaze cu efect de seră.

Servicii de intretinere 2
Servicii de intretinere 10
Servicii de intretinere 9
Servicii de intretinere 4
Beneficii

De ce noi?

PROFESIONALISM

Noi oferim o soluție completă cu dosar de prosumator inclus și echipamente de calitate superioară pentru a vă asigura că energia solară este consumată cât mai eficient în casele dumneavoastră.

RESPECT

Respectul este unul dintre pricipiile care definește echipa Helius. Respectăm astfel atât cerințele clienților noștri, prevederile legislative, cât și caracteristicile mediului înconjurător, oferind încredere și profesionalism indiferent de situație.

CALITATE

Noi oferim produse premium de la producători de top de pe piață, tehnlogie inovativă și soluții personalizate conform dorințelor oricărui consumator.

GRIJĂ PENTRU MEDIU

Protejarea mediului înconjurător este importantă în zilele noastre așa că energia solară a devenit o soluție populară în ultimii ani, aceasta fiind o resursă inepuizabilă, fără a dăuna naturii.

EVOLUȚIE

Împreună cu producători de top, echipa Helius acceptă orice provocare și lucrează continuu pentru a dezvolta cele mai eficiente soluții de utilizare a sistemelor fotovoltaice, scopul principal fiind rezultatele de succes.

GARANȚIA PRODUSELOR

Ne dorim ca clientul să se simtă încrezător și sigur cu echipa noastră așa că după instalare, panourile solare primesc o garanție de Producător de 12 ani și o garanție de Producție Liniară de 25 de ani.

Instalare panouri solare
Servicii panouri 2
Panouri solare
Servicii de intretinere 4
Instalare panou fotovoltaic
Proiectare
Proiect Valcea
Echipa

Misiunea noastră

Echipa Helius are scopul de a arăta cat mai multor persoane beneficiile unui serviciu care este despre și pentru client. Misiunea noastră este de a îmbunătăți zilnic calitatea serviciilor noastre pentru a evolua către un viitor mai sigur, mai bun, mai verde. De aceea suntem în permanență în temă cu cele mai profitabile soluții și oferte de pe piață și le facem constant disponibile pentru clienții nostri pentru că ne dorim din toate punctele de vedere o comunitate transparentă și mulțumită de atenția, deciziile și serviciile pe care le oferim. Suntem mereu deschiși către dialog și promți în rezolvarea tuturor situațiilor, indiferent de motivul acestora

.

Activitățile pe care le derulează echipa Helius sunt destinate atât clienților rezidențiali, cât și celor comerciali (industriali), persoanelor fizice și/sau juridice care doresc să beneficieze de independență energetică cu ajutorul panourilor și sistemelor fotovoltaice. Toată echipa noastră este formată din oameni entuziaști, unită prin intermediul aceluiași scop comun de a folosi energia solară pentru un viitor mai curat și mai luminos. Toate sistemele fotovoltaice sunt proiectate și instalate de electricieni experimentați și certificați, ingineri, instalatori și personal calificat care lucrează din greu pentru a oferi tuturor clienților cea mai înaltă calitate a serviciilor și de a le asigura acestora obținerea unui profit bun în urma investițiilor făcute.

 

Helius se va ocupa de toate stagiile de proiectare, de exemplu de la consultanță, până la servicii post-vânzare și mentenanță. În urma evaluării clădirii, a spațiului de pe acoperișul acestuia și identificării posibilelor obstacole, echipa Helius va proiecta un sistem fotovoltaic corespunzător consumului de energie.

Parteneri:

Huawei
Risen

Solicită o ofertă personalizată!

Te sunăm în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună soluția potrivită pentru casa ta!